#ΜαμάEίναι

Τι είναι μαμά για εσένα; Η μαμά ως ήρωας, ως πρότυπο, ως στήριγμα….ως…. Η «Μαμά» με διαφορετική εξήγηση για τον καθένα μας.

love-mam

Τι είναι η μαμά για εσένα;

Επίλεξε τη δική σου #ΜαμάΕίναι ιστορία, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, και κέρδισε ένα μοναδικό δώρο για την γιορτή σου!

[mamaeinai-form]

ή φτιάξε τη δική σου #ΜαμάΕίναι ιστορία

Συμπλήρωσε διπλά στα κενά πεδία:
 1. Το δικό σου φανταστικό διάλογο. Π.χ. Παιδί: «Μαμά φοβάμαι» Μαμά: «Θα είμαι ο φύλακας άγγελός σου!»
 2. το #mamahashtag σου Π.χ. #ΜαμάΦύλακαςΆγγελος
[/mamaeinai-form]
form
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

Όροι Ενέργειας #ΜαμάΕίναι

Αντικείμενο της Ενέργειας. H Εταιρεία με την επωνυμία «Care Direct ΑΕ», διοργανώνει ενέργεια στην ιστοσελίδα που διατηρεί η Care Direct Α.Ε. www.mamaeinai.gr σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις:

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής στην ενέργεια. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι αποδέχονται τους παρόντες όρους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της CARE DIRECT, καθώς και οι εργαζόμενοι των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, οι σύζυγοι και οι συγγενείς αυτών, πρώτου και δευτέρου βαθμού.
 1. Διάρκεια Ενέργειας. Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα 01/05/2022 έως και την 10/05/2022 και ώρα 15:00 μ.μ. Αιτήσεις συμμετοχής υποβαλλόμενες πριν από ή μετά τις εν λόγω ημερομηνίες δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και θα αποκλείονται.
 1. Προϋπόθεση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στην ενέργεια μέσω της εγγραφής στο www.mamaeinai.gr και αποδεχόμενοι όλους τους όρους χρήσης, το Data Privacy του www.mamaeinai.gr και την πρόσβαση στα προσωπικά τους στοιχεία που απαιτούνται για το σκοπό της συγκεκριμένης ενέργειας.
 1. Τρόπος Συμμετοχής στην Ενέργεια. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις έτοιμες επιλογές μηνυμάτων #MαμάΕίναι ή να γράψουν ένα δικό τους και εν συνεχεία να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), Κινητό Τηλέφωνο και Περιοχή) και να επιλέξουν «Εγγραφή» προκειμένου να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα σε μόνο μία συμμετοχή. Μπορείτε να δείτε τους όρους χρήσης (Data Privacy) του www.mamaeinai.gr σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.

Νικητές, Κλήρωση, Δώρα.

 1. Ο αριθμός των νικητών θα είναι 100. Η ανάδειξη των νικητών και των επιλαχόντων γίνεται ύστερα από κλήρωση που θα διεξαχθεί  με αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό τρόπο που εξασφαλίζει τον αδιάβλητο τρόπο επιλογής του κάθε νικητή που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της CARE DIRECT στην Αθήνα στις 10/05/22.   Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει τη συμμετοχή τους σύμφωνα με την παράγραφο 4.

Τα διαθέσιμα δώρα θα αναρτηθούν στην σελίδα https://www.mamaeinai.gr/mamaeinai-products/

Οι νικητές θα αναρτηθούν στη σελίδα https://www.mamaeinai.gr/winners/

Οι νικητές της ενέργειας θα κερδίσουν:

 Εκατό (100) τυχεροί νικητές κερδίζουν ισάριθμα εκατό (100) δωροπακέτα. Κάθε δωροπακέτο περιέχει:

 • Babe: 1 τμχ facial super fluid sunscreen SPF50 50ml
 • Nuxe: 1 τμχ ενυδατικό balm VERY ROSE LIP BALM
 • Egreeno: 1 Εκπτωτικό κουπόνι 20%
 • Barilla Hellas:
  • 1 τμχ RISONI RED LENTILES CHICKPEAS PEAS 300GR
  • 1 τμχ BASILICO VERO GUSTO 300GR
  • 1 τμχ GRANCEREALE ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ 250GR
  • 1 τμχ MISKO ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 500GR
 • Proderm: 1 τμχ Σαμπουάν & αφρόλουτρο 200ml
 • Frezyderm: 1 τμχ Micellar Water 200ml
 • Panthenol Extra: 1 τμχ Καθαριστικό gel προσώπου 50ml
 • Chewy Vites:1 τμχ Μασώμενες βιταμίνες ενηλίκων σε ζελεδάκια
 • Vivify: 1   Δωρεάν θεραπεία προσώπου
 • ΜΗΤΕΡΑ: Η Παιδιατρική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, παρέχει δωρεάν σε κάθε νικήτρια του διαγωνισμού, το ετήσιο πρόγραμμα «1 χρόνο υγεία».Το πρόγραμμα αφορά παιδί ηλικίας έως 14 ετών και προσφέρει:
  • Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες Ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό), για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά με 24ωρη εφημερία 365 ημέρες το χρόνο.
  • Έκπτωση 20% στις ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στις μη εφημερεύουσες ειδικότητες του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.
  • Ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση έως και 70%.
 1. Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.
 1. Οι νικητές που θα αναδειχθούν, θα ενημερωθούν αποκλειστικά και μόνον στο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους στην ενέργεια, για την αποστολή και τον τρόπο παραλαβής των δώρων, από την εταιρεία [CARE DIRECT, Δερβενακίων 8, Δάφνη 17235]. Αν κάποιος νικητής δεν ανταποκριθεί εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, ή η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή για οποιοδήποτε λόγο π.χ. τηλεφωνητής, λάθος τηλέφωνο, έχει κλαπεί το τηλέφωνό του, δεν απαντά κ.λπ., ή δηλώσει ότι δεν αποδέχεται το Δώρο του, τότε η συμμετοχή του θα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ και το Δώρο θα περνάει στον πρώτο επιλαχόντα για τον οποίο θα τηρηθεί ομοίως η παραπάνω διαδικασία κ.ο.κ.
 1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος στην ενέργεια μόνον μία φορά. Ως στοιχείο μοναδικότητας ορίζεται το e-mail και το τηλέφωνό του, τα οποία θα δηλώσει ο συμμετέχων  κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής του στην ενέργεια Οι  συμμετέχοντες στην ενέργεια, συναινούν στη δημοσιοποίηση του ονόματός τους στην σελίδα του www.mamaeinai.gr
 1. Πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την  ενέργεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9287700 ή να μας στείλετε email στο info@caredirect.com